Termeni si conditii

Home / Termeni si conditii

Daca utilizezi in continuare www.clinicaalbert.ro, esti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Atat accesul, cat si utilizarea acestui website apartin unor conditii de utilizare, regulamente si legi. Daca continui sa citesti si sa utilizezi website-ul, iti dai acordul asupra acestor conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Clinica Albert doreste sa fie transparenta si sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi in siguranta pe internet. Conditiile de utilizare a website-ului te ajuta sa intelegi rolul datelor si protectia acordata tie.

Clinica Albert SRL cu sediul social în Iasi, Str C.g. Bedreag Nr 15 A, CIF: 36815790, utilizeaza acest website pentru a permite pacientilor sa intre in contact cu cabinetul si sa se programeze.

Date cu caracter personal

Te rog sa iei in considerare conditiile legale prezentate in Politica de Confidentialitate cu privire la confidentialitatea datelor.

Utilizam datele tale personale numai cu acordul tau pentru o perioada limitata de timp, pana ce validam o programare sau operatiune pentru a duce la indeplinire serviciile pe care le comanzi.

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.