Estetică dentară

În ultimii ani, procedurile de estetică dentară ce se pot realiza în cadrul cabinetelor de stomatologie, s-au extins treptat de la intervenții care vizau strict dinții propriu-ziși, către aspectul gingiilor și – cel mai recent – al buzelor. De la albirea dentară și întreținerea fațetelor dentare până la redimenisionarea dinților și augmentarea buzelor, toate se fac acum la cabinetul stomatologic.

Fațetele dentare, laminate sau de porțelan reprezintă un procedeu foarte căutat în ultima vreme. El presupune îmbrăcarea suprafeței frontale a dintelui cu folii subțiri de porțelan, care îi dau o nouă strălucire.

La Clinica Albert specialiștii nostri în design dentar pot executa cu succes orice procedură de modificare a aspectului dinților și al buzelor, pentru o dantură frumoasă, sănătoasă și cu un aspect cât mai natural.

La Clinica Albert specialiștii noștri în design dentar pot aduce modificări de culoare a dinților, a pozitiei acestora sau a dimensiunii lor prin tratamentele moderne, sigure, cu rezultate spectaculoase și o rezistență extraordinară în timp.

Lista de prețuri

Estetică dentară – Albire dentarăPreț
Albire Zoom Advanced Power1000.00 Lei
Albire dentară Opalescence ultradent în cabinet500.00 Lei
Air Floss Philips360.00 Lei
Tratament albire dinţi devitali /sedinta150.00 Lei
Faţete din ceramică1200.00 Lei
Faţete din compozit250.00 Lei
Estetică dentară – Bijuterii dentarePreț
Aplicare bijuterie dentară200.00 Lei
Bijuterie Dentară din Cristal – diferite culori250.00 Lei