Endodonţie microscopică

Tratamentul endodontic se efectuează atunci când se inflamează sau infectează pulpa dintelui ca urmare a unor carii profunde sau a fracturilor dentare, a luxațiilor sau a fisurilor. Amânarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri mărite sau dureri insuportabile.

Tratamentele stomatologice au acum o rată de succes de peste 90%, datorită tehnicilor și echipamentelor avansate utilizate, a utilizării microscopului electronic și a sterilizării canalelor endodontice cu Laser, precum și a terapiei de biostimulare.

Noua tehnologie de tratament endodontic utilizează aparatură performantă, care presupune curățarea, măsurarea și prepararea cu precizie a canalelor radiculare pentru a fi apoi sterilizate și obturate prin compactare verticală, tridimensională, la cald.

În funcție de dificultate, intervenția poate dura între 40 de minute și 2 ore, se desfășoară sub anestezie și este nedureroasă.

Un tratament de calitate efectuat prin tehnici avansate vindecă afecțiunile endodontice, salvează dintele și este de preferat unui implant dentar.

Radiografiile realizate înainte, intraoperator și după tratamentul endodontic sunt esențiale pentru reușita și verificarea tratamentului.

În cazul infecțiilor complicate vom monitoriza radiografic, periodic, evoluția vindecării osoase.

Lista de prețuri

EndodonțiePreț
Dezobturarea canalelor radiculare100.00 Lei
Drenaj endodontic monoradicular50.00 Lei
Drenaj endodontic pluriradicular50.00 Lei
Extirpare cu obturaţie de canal monoradicular250.00 Lei
Extirpare cu obturaţie de canal pluriradicular350.00 Lei
Extirpare devitală, insensibilizare chimică200.00 Lei
Tratament complet de gangrenă dentară cu obturaţie de canal monoradicular250.00 Lei
Tratament complet gangrenă dentară cu obturaţie de canal pluriradicular350.00 Lei
Coafaj direct50.00 Lei
Coafaj indirect50.00 Lei
Îndepărtarea pivot sau ocolirea unui ac rupt pe canal200.00 Lei