Chirurgie oro-maxilo-facială

În Clinica noastră intervențiile chirurgicale sunt efectuate de către o echipă medicală formată din medici specialiști în chirurgie dento-alveolară, precum și medici implantologi cu o experiență de peste 10 ani. Implanturile utilizate sunt biocompatibile, de calitate, certificate FDA și CE.

Utilizăm tehnici avansate de augmentare și regenerare a țesuturilor, precum și metode avansate chirurgicale, de inserare a implanturilor dentare – Bone Split, Sinus Lift etc. Efectuăm reconstrucții de maxilar, extirparea chisturilor maxilare, rezecții apicale sau extracțiile dinților incluși, ce fac posibilă rezolvarea cazurilor clinice complexe.

Echipamentele performante specifice, fiziodispenser, piezotom, laserul chirurgical cât și cel terapeutic fac posibile intervențiile non invazive, fără sângerări, durere, șuturi sau complicații, precum și o vindecare accelerată.

Obținerea și utilizarea membranelor trombocitare îmbogățite cu fibrină, A-PRF și a lichidului trombocitar, I-PRF, din sângele venos al pacientului aduc beneficii importante prin potențialul major de regenerare, de scurtare a timpului de vindecare cu 50% și biocompatibilitate 100%.

Lista de prețuri

Chirurgie dento-alveolarăPreț
Consultatie specialist (Chirurg)100 Lei
Extracţie dinţi mono/pluri120 Lei
Extracţie molari de minte200 Lei
Extractie dinti temporari70-100 Lei
Odontectomie350 Lei
Rezectieapicala mono / pluri350/450 Lei
Sutura30 Lei